Ikkunapesuri

Parhaat ikkunanpesurit vertailussa – 3 parasta ikkunanpesijää

Ikkunanpesu on yksi niistä kotitaloustöistä, joka usein jää huomaamatta ja siirtyy toistuvasti to-do-listalla seuraavalle viikolle. Kuitenkin, kun ikkunat loistavat puhtauttaan, se tekee koko huoneesta raikkaamman ja valoisamman. Ikkunoiden peseminen voi kuitenkin olla aikaa vievää ja vaivalloista, etenkin jos yrität saada ne täysin raidattomiksi ja kiiltäviksi. Raitojen, pisaroiden ja likatahrojen välttäminen voi olla haastavaa, ja huolimaton pesu voi jättää ikkunoihin tahrat ja epätasaisuudet, jotka vain pahentavat tilannetta.

Tässä kohtaa astuvat esiin modernit ikkunanpesurit, jotka lupaavat helpottaa ikkunanpesuprosessia ja tuottaa ammattimaisia tuloksia ilman suurta vaivannäköä. Ikkunanpesurit ovat innovatiivisia laitteita, jotka yhdistävät imurin tai pölynimurin ja mikrokuituliinan, mikä mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuivauksen samanaikaisesti. Ne käyttävät imutehoa ja pyörivää liikettä poistaakseen lian, pölyn ja kosteuden ikkunan pinnalta. Tämä tekee ikkunoiden pesemisestä nopeampaa, helpompaa ja jälkien vapaata verrattuna perinteiseen käsipesuun.

Miksi kannattaa käyttää ikkunapesuria?

Ikkunanpesurin käyttöön liittyy monia etuja. Ensinnäkin, ne säästävät aikaa ja vaivaa. Ikkunanpesurilla voit käsitellä suurempia pinta-aloja nopeammin kuin perinteisellä käsipesulla. Ne tarjoavat myös ergonomisemman ja mukavamman työskentelyasennon, mikä vähentää rasitusta ja mahdollisia loukkaantumisriskiä. Toiseksi, ikkunanpesuri tuottaa paremman lopputuloksen. Niiden pyörivät harjakset tai liikkuva liina pystyvät poistamaan pinttyneen lian ja jättämään ikkunat täysin puhtaiksi ja kirkkaiksi. Lisäksi imuteho kuivaa ikkunat jäljettömästi, jättäen taakse kiiltävän lopputuloksen.

Joten, jos haluat nopeuttaa ja tehostaa ikkunanpesua, kannattaa harkita ikkunanpesurin hankkimista, joka tarjoaa helpon ja kätevän tavan saada ikkunat kirkkaiksi ja puhtaiksi ilman raitoja. Se on investointi, joka säästää aikaa ja vaivaa pitkällä aikavälillä, samalla tarjoten ammattimaisia tuloksia kotona. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin markkinoiden kolmeen parhaaseen ikkunanpesuriin ja niiden ominaisuuksiin, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Parhaat ikkunanpesurit vertailussa

 • Akun toiminta-aika 35 min akku vaihdettavissa)
 • Akun latausaika 185 min
 • Paino 700 gr
 • Likavesisäiliö 100 ml
Kärcher ikkunanpesuri

Kärcher Home & Garden WV 5 Premium kokemuksia:

Kärcher Home & Garden WV 5 Premium ikkunapesuri lienee markkinoiden paras ikkunanpesuri. Se on akkukäyttöinen, ja tarjoaa vaivatonta ikkunanpesua ilman raitoja ja valuvaa vettä. Sen käyttö on helppoa ja tehokasta, ja sillä voi puhdistaa myös muita sileitä, kovia pintoja, kuten peilejä, laattoja ja suihkuseiniä.

Kärcher on tunnettu laadukkaista puhdistustuotteistaan, ja Home & Garden -sarja on suunniteltu erityisesti kotitalouden tarpeisiin. WV 5 Premium -ikkunanpesuri jatkaa häpeilemättä Kärcherin mainetta tarjoamalla käyttäjilleen erittäin käyttäjäystävällisen ratkaisun ikkunanpesuun. Laite on kevyempi kuin edeltäjänsä ja sen toiminta-aika on huomattavasti pidempi. Akku on vaihdettavissa, joten voit ladata yhden akun käytön aikana ja vaihtaa sen tarvittaessa toiseen. Tämä on kätevää etenkin silloin jos ikkunoita on paljon pestävänä.

Kärcher WV 5 Premium Ikkunapesurin suunnittelussa on otettu huomioon myös käyttömukavuus. Laite on varustettu pehmustetulla kahvalla, joka tarjoaa napakan otteen. Virtakytkin on sijoitettu ergonomisesti peukalon ulottuville, joten sen käyttö on vaivatonta. Ikkunanpesurin paino on optimoitu ja tasapainotettu, mikä tekee siitä kevyen ja miellyttävän käyttää. Voit siis keskittyä ikkunanpesuun ilman ylimääräistä rasitusta.

Yksi Kärcher WV 5 Premiumin suurista eduista on yksinkertaisesti sen erinomainen lopputulos. Tehokas imuteho takaa aina raidattoman ja kirkkaan lopputuloksen. Ikkunanpesurin imusuulakkeessa on säädettävä karmiohjain, joka mahdollistaa ikkunan kuivaamisen aina karmin reunaan asti. Näin voit varmistaa, että ikkunasi ovat täysin puhtaat ja kuivat jälkeä jättämättä.

Kärcher WV 5 Premium Ikkunapesurin mukana toimitetaan myös monipuolinen valikoima tarvikkeita. Vaihdettavan litiumioniakun lisäksi saat laturin, suihkupullon mikrokuitupyyhkimellä, lasinpesuaineen tiivisteen ja kaksi erikokoista suulaketta. Näiden avulla voit sovittaa ikkunanpesurin eri pintojen puhdistukseen ja varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kaiken kaikkiaan Kärcher Home & Garden WV 5 Premium on erinomainen investointi ikkunanpesun helpottamiseksi. Sen avulla saa puhtaat ja kiiltävät ikkunat ilman turhia ponnisteluja. Kärcher tekee ikkunanpesusta nopeampaa ja tehokkaampaa, ja lopputulos on aina ilahduttavan puhdas ja viiruton.

Osta, koska:

 • Vaihdettava akku – pidempi käyttöäaika
 • Kevyt ja helppo käyttää
 • Täydellinen lopputulos
 • Monipuolinen

Älä osta, koska:

 • Kalliimpi kuin muut markkinoilla olevat pesurit
 • Akun toiminta-aika 30 min
 • Latausaika 130 min
 • Paino 700 gr
 • Likavesisäiliö 100 ml
Bosch glassvac ikkunanpesuri

BOSCH DIY Glassvac kokemuksia:

Bosch on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan, ja tämä akkukäyttöinen ikkunanpesuri ei ole poikkeus.

Glassvac-pesurin suunnittelussa on hyödynnetty Boschin autoalan osaamista, mikä takaa laadukkaat ja nopeat pyyhintätulokset. Laitteen patentoitu ”power protection plus” -kumipinta varmistaa juovattomat puhdistustulokset ja nopeuttaa puhdistusaikaa ilman ärsyttävää vinkumista. Tämä ominaisuus tekee ikkunanpesusta nopeaa ja tehokasta, ja pestessä voi luottaa siihen, että lopputuloksena on aina puhtaat ja kirkkaat ikkunat.

BOSCH DIY Glassvac Ikkunapesuri on myös varsin kompakti, mikä helpottaa ahtaissa tiloissa tai vaikeasti saavutettavien ikkunoiden puhdistuksessa. Itse asiassa, BOCH DIY Glassvacia voi käyttää paitsi ikkunoiden puhdistukseen, myös auton ikkunoiden, peilien, kaakelien ja suihkuseinien puhdistamiseen. Laite poistaa tehokkaasti huurteen ja vesiroiskeet, jättäen pinnat virheettömän puhtaiksi.

Yksi BOSCH DIY Glassvac Ikkunapesurissa on kohtuullisen pitkä akun kesto verrattuna moniin muihin halvempiin malleihin. Akun käyntiaika on 30 minuuttia, mikä lupaa puhdistaa jopa 35 ikkunaa tai 105 neliömetriä pinta-alaa yhdellä latauksella. Kodeissa, joissa on todella paljon ikkunoita, tämä voi olla kuitenkin liian vähän. Lataus kestää 130 minuuttia, joten tämä kannattaa huomioida jos omistat paljon ikkunapinta-alaa tai aiot puhdistaa laitteella muutakin kuin kodin ikkunat.

Erityisesti laitteessa ilahduttaa sen monipuolisuus (voit käyttää sitä muuhunkin kuin ikkunanpesuun) kompakti koko ja kevyt paino (vain 0,70 kg), jotka tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen.

Kaiken kaikkiaan sanoisimme, että BOSCH DIY Glassvac on erinomainen valinta, kun kaipaat tehokasta ja monipuolista puhdistusta ikkunoiden ja myös muiden kodin pintojen puhdistamiseen.

Osta, koska:

 • Kevyt ja helppokäyttöinen
 • Tyydyttävä lopputulos
 • Monipuolinen – voi käyttää monilla eri pinnoilla

Älä osta, koska:

 • Käyttöaika 30 minuuttia – voi olla rajallinen kodissa, jossa on hyvin paljon ikkunoita
Staypro
65,20 €
 • Akun toiminta-aika 30 minuuttia
 • Latausaika 130 minuuttia
 • Paino 700 gr
 • Likavesisäiliö 100 ml
Bosch Glassvac ikkunanpesuri

BOSCH DIY Glassvac Solo Plus kokemuksia:

BOSCH DIY Glassvac Solo Plus hyödyntää Boschin autoalan osaamista ja patentoitua ”power protection plus” -kumipintaa, mikä varmistaa nopeat ja laadukkaat pyyhintätulokset. Ikkunat jäävät kiitettävän juovattomiksi ja kirkkaiksi ilman ylimääräistä vaivaa. Puhdistusaika on myös lyhyt, mikä on erittäin kätevää kiireisissä arjen askareissa.

Toinen asia, joka tekee tästä ikkunanpesurista houkuttelevan, on sen kompakti koko. Se on suunniteltu helpottamaan työskentelyä ahtaissa ja vaikeasti tavoitettavissa paikoissa. Sitä voi mainiosti käyttää ikkunoiden lisäksi myös peilien, kaakelien ja suihkuseinien puhdistamiseen. Laite on kevyt ja helppokäyttöinen, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää.

BOSCH DIY Glassvac Solo Plus -ikkunapesuri tarjoaa myös monipuolisuutta lisävarusteiden avulla. Näitä lisävarusteita voi käyttää erilaisiin puhdistustehtäviin.

On kuitenkin tärkeää mainita muutamia huomioitavia seikkoja. Kuten edellä esitellyssa Glassvac-mallissa BOSCH DIY Glassvac Solo Plus -ikkunapesurin akun käyttöaika on 30 minuuttia, mikä voi olla rajallinen hyvin pitkien puhdistussessioiden aikana. Jos kotonasi on suuri määrä ikkunoita tai laajoja puhdistettavia pintoja, saatat joutua lataamaan akun kesken prosessin. Latausaika on 130 minuuttia, mikä voi kenties tuntua pitkältä odotusajalta, jos tarvitset nopeaa jatkuvaa käyttöä. Toisaalta odotellessa voi siivota jotain muuta tai ottaa vaikka kahvikupposen ja lepäillä siivouspäivän keskellä.

Yhteenvetona BOSCH DIY Glassvac Solo Plus -ikkunapesuri tarjoaa laadukkaan ja tehokkaan puhdistuskokemuksen kodin ikkunoille ja muille pinnoille. Sen suorituskyky, kompakti koko ja monipuolisuus tekevät siitä houkuttelevan valinnan kotitalouden siivoukseen. On kuitenkin hyvä pitää mielessä akun käyttöaika ja likavesisäiliön tilavuus, jotka voivat vaikuttaa jatkuvan käytön sujuvuuteen. Kokonaisuutena olen tyytyväinen tähän ikkunanpesuriin ja suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät kätevää ja ammattimaista puhdistusratkaisua.

Osta, koska:

 • Kevyt ja kompakti
 • Tyydyttävä lopputulos
 • Monipuolinen – voi käyttää monilla eri pinnoilla

Älä osta, koska:

 • Käyttöaika 30 minuuttia – voi olla rajallinen kodissa, jossa on hyvin paljon ikkunoita
 • Pieni likavesisäiliö
Lisävalot autoon

Näin valitset oikeat lisävalot autoon

Suomessa pimeät talvi-illat ja haastavat sääolosuhteet ovat arkipäivää, ja hyvä näkyvyys liikenteessä on elintärkeää. Auton lisävalot ovat erinomainen tapa parantaa näkyvyyttä ja lisätä liikenneturvallisuutta erityisesti