Parhaat robotti-imurit vertailussa

Roboimuri on todella kätevä arjen apulainen ja sellainen löytyy yhä useammasta suomalaisesta kodista. Robotti-imurille voit ulkoistaa monien mielestä sen tylsimmän kotihomman ja sinulla säästyy aikaa mukavammille asioille.

Alle olemme valinneet parhaat robotti-imurit jaettuna kahteen kategoriaan: Parhaat alle 300 euron imurit ja parhaat yli 300 euron imurit.

Parhaat edulliset/alle 300 euron robotti-imurit:

 • Myyntimenestys
 • Akun kesto noin 80min
 • Mukautuva siivousjärjestelmä
Lykke robotti-imuri

Käyttökokemuksia:

”Lykke on hinta-laatusuhteeltaan toimiva apuri siivouksessa. Pääsee hyvin kynnyksien yli eikä jää mattoihin jumiin. Toisin joskus pyörii samassa paikassa aika kauan ja sitä pitää ”ohjata” että menisi johonkin tiettyyn. Ottaa kyllä isotkin roskat ja säiliö on helppo tyhjentää.”

”Ihan perus robotti imuri. Touhuaa itekseen vähän minne sattuu menemään. Imuroi kyllä ihan ok hoitaa sen pahimman pölyn pois. Hintaan nähden ihan kiitettävä. Mattoihin vähän takertuu.”

Lykke robotti-imuri Pro’n käyttö on vaivatonta ja nopeaa – yksi napin painallus riittää aloittamaan siivouksen. Ei enää hankalaa imurin roudaamista paikasta toiseen tai pölypusseja vaihdettavana, sillä Robotti-imurissa on helppokäyttöinen tyhjennettävä roskasäiliö. Kun säiliö on täynnä, se tyhjennetään suoraan roskikseen, ja olet valmis jatkamaan siivousta.

Robotti-imuri Pro 1000:ssa on kaksi sivuharjaa ja mukautuva siivousjärjestelmä, joka tekee siivouksesta erityisen tehokasta. Laitteessa on sensorit, jotka havaitsevat esteet ja kohteet ympäristössään, joten se liikkuu sulavasti huonekalujen ja muiden esteiden ympärillä. Robotti-imurin voimakas moottori mahdollistaa jopa 10 mm korkeiden esteiden ylittämisen, esimerkiksi mattojen päällä.

Yksi Robotti-imurin erityispiirre on sen HEPA-suodatin, joka puhdistaa ilmaa ja vangitsee pienimmätkin pölyhiukkaset. Tämä suodatin on helppo huuhdella pelkällä vedellä, mikä tekee siitä ylläpidettävän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Lisäksi laitteen akun kesto on vaikuttava 80 minuuttia, joten se selviää tehokkaasti useista siivouskierroksista yhdellä latauksella. Robotti-imuri soveltuu kaikille lattiamateriaaleille, joten voit käyttää sitä huoletta eri huoneissa.

Lykke Pro 1000 on toimiva imuri, joskaan ei paras markkinoilla. Se saattaa hiukan kompastua ja takertua korkeisiin mattoihin ja se ei välttämättä tee niin perusteellista jälkeä kuin jotkut arvokkaammat mallit. Hintaansa nähden se on kuitenkin erinomainen imuri, joka vie helposti pölyt pois lattioilta.

Lykke Robotti-imuri Pro 1000
Hobbybox
299 €
Paras edullinen robotti-imuri!
 • Monitoiminen imuri edulliseen hintaan
 • Akun kesto noin 70min
 • Mukautuva siivousjärjestelmä ja moppaustoiminto

Lykke Robotti-imuri M800 tarjoaa vaivatonta ja tehokasta siivousta kompaktissa koossa. Tämä kevyt robotti-imuri on suunniteltu helpottamaan kodin puhtaanapitoa vain yhdellä napin painalluksella.

Yhden painikkeen käynnistys tekeekin M800:n käytöstä erityisen helppoa ja nopeaa. Tällöin ei tarvitse huolehtia monimutkaisista ohjelmista tai asetuksista – paina vain käynnistysnappia, ja robotti-imuri hoitaa lattian puhtaaksi. Kaksi sivuharjaa ja ensisijaiset suodattimet tekevät siivouksesta tehokasta, ja robotti-imuri kerää pölyn tehokkaasti.

M800:ssa on älykäs törmäyksenesto- ja putoamisen estävä järjestelmä, joka auttaa välttämään kolhuja ja onnettomuuksia. Voit luottaa siihen, että robotti-imuri liikkuu huoneessa turvallisesti. Itsesäätyvä puhdistusjärjestelmä varmistaa, että robotti-imuri on aina valmis käyttöön ja että se pitää itsensä puhtaana.

M800:ssa on myös kaukosäädin, jonka avulla voit ohjata robotti-imuria etäältä. Tämä on kätevä ominaisuus, kun haluat suunnata imurin tiettyihin kohtiin tai ohjata sitä erityisesti likaisille alueille. Vesisäiliö ja kolme erilaista työtilaa tekevät M800:sta monipuolisen siivousapurin, joka sopii erilaisiin siivoustarpeisiin.

Edullinen hinta näkyy lyhyemmässä käyttöajassa ja siinä, että imuri ei ole niin tehokas kuin monet kalliimmat mallit – pölyjen imurointiin tämä on loistava, mutta roskat saattaa jäädä lattialle.

Lykke Robotti-imuri M800
Hobbybox
199 €

Parhaat yli 300 euron imurit

 • Hobbyboxin tuotepäällikön suositus
 • Akun kesto jopa 120min
 • Moppaava robotti-imuri

Kuten kaikki Lykke-imurit, Pro 2000 V2 käynnistyy ja aloittaa siivouksen helposti yhdellä napin painalluksella, joko imurin päältä tai kätevän kaukosäätimen avulla. Voit myös liittää sen TUYA-älypuhelinsovellukseen, joka mahdollistaa imurin sijainnin tarkistamisen ja siivousaikataulujen asettamisen. Voit ohjata imuria myös äänikomennoilla Alexan tai Google Assistantin avulla.

Robotti-imurissa on kaksi sivuharjaa ja mukautuva siivousjärjestelmä, jotka parantavat siivoustehokkuutta. Sen sensorit auttavat välttämään törmäyksiä esteisiin ja estävät putoamisen portaissa. Voimakas moottori ja sensorit mahdollistavat imurin kiipeämisen jopa 15 mm korkeiden esteiden yli. Imuri pystyy myös palaamaan itse lataustelakalleen kesken siivouksen tarvittaessa. Siivouksen päätteeksi rikkasäiliö on helppo tyhjentää roskakoriin. Sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä pölypusseista, sillä rikkasäiliön HEPA-suodatin voidaan huuhdella vedellä. Voit vaihtaa säiliötä valitaksesi imuroinnin tai moppauksen. Lisäksi imurissa on sisäänrakennettu älypuhelintuki Wi-Fi-yhteydellä.

Pro 2000 V2:ssa on useita käteviä toimintoja, kuten imuroinnin ajastus, vesisäiliö moppausta varten, lakaisutoiminto ja neljä erilaista siivoustilaa. Imuri tarjoaa monipuolisen siivouksen erilaisille lattiapinnoille ja tilanteisiin. Se on myös kestävä ja tehokas, sillä akun kesto on jopa 120 minuuttia ja akku on 2600 mAh Li-ion-akku.

Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2 on suunniteltu turvalliseksi ja käytännölliseksi kodin apulaiseksi. Voit olla varma laitteen turvallisuudesta ja toimivuudesta. Hobbybox myös tarjoaa laitteelle 1 vuoden takuun.

Lykke Robotti-imuri Pro 2000 V2
Hobbybox
349 €
 • Tyylikäs robotti-imuri todella kattavilla ominaisuuksilla
 • Akun kesto jopa 120min
 • Smart memory -toiminto, imuroinnin ajastus, moppaustoiminto ja neljä eri siivoustilaa
Lykke robotti-imuri

”Liikuntarajoitteisen ihmisen paras kaveri. Oikeasti. Toimii, viuhtoo menemään vaikeisiinkin paikkoihin, huutaa apua jos jää jumiin, etsii itse kotiinsa eli latauspaikalle kun on akku vähissä. Roska-astia lähtee helposti irti ja menee yhtä helposti takaisin. Puhumattakaan siitä että tämä vekotin pesee lattiat. Aivan mielettömän mahtava laite. Olen laittanut ajastimella niin että imuroi aina öisin. On sopivasti hiljainen ja imuroi matot niinkuin paljaatkin lattiat ja ette kyllä usko miten kiva on herätä aamulla kun on lattiat imuroitu. Sängyn alustojen viimeistä nurkkaa myöten 😀 Suosittelen todella lämpimästi.”

Lykke Robotti-imuri Deluxe 3000 on täydellinen ratkaisu, jos haluat unohtaa jatkuvat siivousurakat ja nauttia puhtaasta kodista ilman vaivaa. Tämä älykäs robotti-imuri tekee siivoamisesta helppoa ja tehokasta.

Kuten kaikissa Lykke-imureissa, on Deluxe 3000’ssakin yhden painikkeen käynnistys, joka tekee M800:n käytöstä erityisen helppoa ja nopeaa. Kaksi sivuharjaa ja ensisijaiset suodattimet tekevät siivouksesta tehokasta, ja robotti-imuri kerää pölyn sekä roskat tehokkaasti.

Deluxe 3000:ssa on älykäs törmäyksenesto- ja putoamisen estävä järjestelmä, joka auttaa välttämään kolhuja ja onnettomuuksia. Tämä takaa sen, että robotti-imuri liikkuu huoneessa turvallisesti. Vahva moottori ja sensorit mahdollistavat sen, että robotti-imuri kiipeää esteiden yli, jopa 10 mm korkeiden kynnyksien yli. Imuri osaa myös hakeutua automaattisesti lataustelakkaansa latautumaan tarvittaessa kesken siivouksen.

Sisäinen navigointi ja Smart Memory -toiminto mahdollistavat parhaimman ja tehokkaimman reitin valinnan. Robotti-imuri oppii ympäristönsä ja muistaa reittinsä, mikä tekee siivouksesta entistä tehokkaampaa. Voit myös ohjata imuria äänikomentojen tai älylaitteiden, kuten Amazon Alexan tai Google Assistentin, avulla.

Deluxe 3000:ssa on monia käteviä ominaisuuksia, kuten LED-kosketusnäyttö, kaukosäädin, vesisäiliö ja moppaustoiminto. Voit valita, haluatko käyttää sitä imurina vai mopin tavoin. Rikkasäiliön voi tyhjentää helposti suoraan roskikseen, eikä erillisiä pölypusseja tarvita. Lisäksi rikkasäiliön HEPA-suodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä.

Lykke Robotti-imuri Deluxe 3000
Hobbybox
399 €
 • Älykäs ja tehokas robotti-imuri
 • Sopii lattioille ja matoille
 • Pussiton pölynkeräys

Xiaomi Robot Vacuum X10 on täydellinen ratkaisu, jos haluat nauttia puhtaasta kodista vaivattomasti. Tämä älykäs robotti-imuri tekee siivoamisesta helppoa ja tehokasta monilla innovatiivisilla ominaisuuksillaan.

Robotin imuroinnin päätyttyä Xiaomi X10 automaattisesti tyhjentää pölysäiliönsä tyhjennystelakan pölypussiin. Tämä vähentää huomattavasti imurin huoltotarvetta, koska sinun ei tarvitse huolehtia pölysäiliön tyhjentämisestä jokaisen imurointikerran jälkeen. Tyhjennystelakan pölypussiin mahtuu yli 60 imurointikertaa, ja pussi sulkeutuu ja sinetöityy automaattisesti pitäen pölyn ja roskan siististi pussin sisällä.

Xiaomi Robot Vacuum X10:ssä on huippuluokan 4000 Pa imuteho, joka mahdollistaa tehokkaan imuroinnin niin kovilla lattiapinnoilla kuin matoillakin. Voit valita imutehon neljästä eri asetuksesta, joten voit mukauttaa sen tarpeidesi mukaan. Robotin pääharja on suunniteltu tehokkaasti kuljettamaan pölyä, hiuksia ja karvoja suoraan pölysäiliöön, mikä estää harjan tukkeutumisen.

X10 kartoittaa ympäristönsä laseranturilla, joka mahdollistaa tarkan navigoinnin kodissasi. Robotin avulla tunnistaa huonekalut ja muut esteet, ja se suunnittelee tehokkaimman siivousreitin perustuen karttoihin, jotka se oppii ympäristöstään. Xiaomi X10 pystyy imuroimaan myös monimutkaiset tilat ja jatkamaan siivoamistaan tietäen aina, missä se on kodissasi.

Xiaomi X10:ssä on myös kätevä moppausominaisuus, joka mahdollistaa imuroinnin lisäksi lattioiden pesun. 200 ml:n vesisäiliö takaa jatkuvan ja tasaisen vesivirran, eikä sinun tarvitse huolehtia vesivahingoista.

X10 pystyy ylittämään noin 2 cm korkeat kynnykset vaivattomasti. Lisäksi robotissa on pudotusanturit, jotka tunnistavat ja estävät putoamisen portaikkoihin tai muihin pudotuksiin.

Voit ajastaa, ohjata ja seurata Xiaomi Robot Vacuum X10:ää helposti mobiilisovelluksen avulla. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille, ja voit hallita robottia mistä ja milloin tahansa. Voit esimerkiksi käynnistää imuroinnin etänä, kun olet poissa kotoa. Sovelluksessa voit myös määrittää virtuaalisia rajoja ja tehdä muita mukautuksia siivousasetuksiin.

Kaikki Xiaomi Robot Vacuum X10:n keräämät yksityistiedot ovat turvassa, ja Xiaomi on saanut TÜV Rheinlandin kyberturvallisuuden ja yksityisyyssuojan standardisertifikaatin. Lisäksi ostamalla laitteen Suomesta saat varman takuuhuollon, sillä Xiaomi on virallinen jälleenmyyjä ja takuuhuolto tapahtuu Suomessa.

Lykke Robotti-imuri Deluxe 3000
Computerslag
447,86 €

Miksi robotti-imurin ostaminen kannattaa?

Robotti-imuri on modernin kodin pelastus – se tarjoaa käytännöllisyyttä ja tehokkuutta monella tavalla. Harkitsetko robotti-imurin hankintaa? Tässä on muutama hyvä syy, miksi se on loistava valinta.

1. Helppous ja Vaivattomuus

Ensimmäinen ja ilmeisin syy harkita robotti-imuria on sen tarjoama helppous. Robotti-imuri hoitaa siivouksen puolestasi vain yhdellä napin painalluksella. Ei enää tarvetta raahata raskaita perinteisiä imureita ympäri kotia tai kuljettaa niitä portailta toiselle. Robotti-imuri tekee siivouksen automaattisesti, joten voit keskittyä muihin askareisiin tai rentoutumiseen.

2. Soveltuu Useimpiin Koteihin

Robotti-imuri sopii monenlaisiin koteihin. Se on erityisen hyvä valinta kiireisille perheille, joilla on paljon lattiapintaa, mutta rajallinen aika siivoukseen. Robotti-imuri toimii useimmilla lattiapinnoilla, kuten parketilla, laatoilla, laminaatilla ja jopa matoilla. Se sopeutuu eri pintojen välillä automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

3. Pääsee mattojen yli

Yksi yleinen huoli robotti-imureita kohtaan on niiden kyky selviytyä matoista. Hyvät uutiset ovat, että monet nykyaikaiset robotti-imurit pystyvät kulkemaan matoista vaivatta. Ne tunnistavat matot ja lisäävät imutehoa tarvittaessa, jotta matotkin pysyvät puhtaina.

4. Korvaa Käsikäyttöisen Imurin

Robotti-imuri ei ehkä täysin korvaa perinteistä käsikäyttöistä imuria, mutta se vähentää tarvetta säännölliselle imuroinnille. Voit asettaa robotti-imurin siivoamaan vaikka joka päivä, joten lattiat pysyvät puhtaina ilman suurta vaivaa. Käsikäyttöisellä imurilla voit sitten tehdä syvällisemmän siivouksen tarpeen mukaan.

5. Sopii Lemmikkikotiin

Lemmikit tuovat iloa elämään, mutta myös hiuksia ja pölyä. Robotti-imuri on erinomainen apuri lemmikkikodissa, sillä se pitää lattiat puhtaina lemmikkien karvoista ja muruista. Jotkin robotti-imurit on suunniteltu erityisesti lemmikkikoteihin ja niissä on tehokas suodatusjärjestelmä, joka poistaa allergeenit ilmasta.

6. Älykkäät Toiminnot

Nykyään robotti-imureissa on älykkäitä toimintoja, jotka tekevät niistä vieläkin kätevämpiä. Voit ohjata robotti-imuria älypuhelimesi avulla tai yhdistää sen ääniohjaukseen Alexan tai Google Assistantin kautta. Voit myös ajastaa siivouksen tietyille päiville ja ajoille, joten voit tulla kotiin puhtaisiin lattioihin ilman vaivaa.

7. Paljon Valinnanvaraa

Robotti-imurien markkinoilla on paljon vaihtoehtoja eri hintaluokissa. Voit valita juuri sinulle sopivan mallin budjettisi ja tarpeidesi mukaan. On kompakteja malleja, jotka mahtuvat piiloon hyllyjen alle, ja tehokkaita malleja suuremmille alueille.

Kokonaisuudessaan robotti-imuri on erinomainen lisä kodin puhtaanapitoon. Se tarjoaa helppoutta, käytännöllisyyttä ja aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin. Olipa kotisi sitten suuri tai pieni, lemmikkikoti tai kiireinen perheen koti, robotti-imuri voi olla juuri se puuttuva palanen helpomman arjen saavuttamiseksi.

Lisävalot autoon

Näin valitset oikeat lisävalot autoon

Suomessa pimeät talvi-illat ja haastavat sääolosuhteet ovat arkipäivää, ja hyvä näkyvyys liikenteessä on elintärkeää. Auton lisävalot ovat erinomainen tapa parantaa näkyvyyttä ja lisätä liikenneturvallisuutta erityisesti